Restyling bedrijfsrestaurant Deloox Eindhoven

path 107
Renovatie
100 m2
Eindhoven
Deloox
path 112
Restyling bedrijfsrestaurant Deloox Eindhoven

Onlangs hebben we weer een mooi project opgeleverd! Voor deze restyling bedrijfsrestaurant kregen we de opdracht om de kantine van Deloox in Eindhoven te transformeren naar een echt bedrijfsrestaurant. Deloox is een online webwinkel in verzorgingsproducten.

De wens was een ruimte voor het personeel om te verblijven met een restaurant uitstraling. Dat is zeker gelukt. Het is echt een ruimte geworden om af te kunnen schakelen tijdens de pauze. De opdracht was om een multifunctionele ruimte voor het bedrijfsrestaurant te ontwerpen. De ruimte is dynamisch ingericht met zitjes in verschillende hoogtes. Zo is er bijvoorbeeld een loungehoek maar ook 2 grote bartafels waar je met groepjes mensen aan kan zitten. Het bedrijfsrestaurant is ook geschikt om een presentatie te geven. Tevens nodigt de warme uitstraling van het restaurant ook uit voor een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Realisatie restyling bedrijfsrestaurant

De uitvoering van het ontwerp was ook in handen van Duotone. Wij hebben de opdrachtgever volledig ontzorgt doordat we het hele traject uit handen hebben genomen. Niet alleen het ontwerp, maar ook de uitvoering, opvragen van offertes, communicatie tussen de uitvoerende partijen, budget en tijdspad bewaking hebben wij op ons genomen. Op deze manier konden wij het project zonder zorgen binnen de gestelde termijn en het beschikbare  budget opleveren.

Wij werken samen met verschillende uitvoerende partijen zoals bijvoorbeeld interieurbouwers, schilders en stoffeerders om er voor te zorgen dat de klus professioneel geklaard wordt.
De verlichting werd geleverd door Soluxe. Op zoek naar een ontwerp voor jouw bedrijfsruimte neem dan contact op met ons!

Van eenvoudige kantine naar een luxe bedrijfsrestaurant. Voor Deloox in Eindhoven creëerden we een unieke ontmoetingsplaats met een warme uitstraling en een heerlijke sfeer.

Onze andere projecten…

htc
Renovatie High Tech Campus Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus waar we met recht trots op zijn.
EindhovenKantoorRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
G2 speech – Batafabriek Best
Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.
HoofddienstInterieurontwerpKantoor