Bedrijfsrestaurant – Deloox – Eindhoven

path 107
Ontspannen sfeer

Deloox is een online winkel in verzorgingsproducten. Deze opdrachtgever wilde de bestaande kantine omtoveren tot een echt bedrijfsrestaurant: een plaats voor de medewerkers om echt even tot rust te komen en elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer. Dat is zeker gelukt. Aangezien de uitvoering ook aan ons werd toevertrouwd, konden we al onze vaste partners inzetten om tot een kwalitatief sterk resultaat te komen. Samen met de interieurbouwers, stoffeerders en schilders hebben we een prachtig geheel opgeleverd.

Multifunctioneel

De wens van de opdrachtgever was dat dit bedrijfsrestaurant voor meerdere typen bijeenkomsten geschikt werd. In eerste plaats natuurlijk voor een prettige lunchpauze, maar ook voor overlegmomenten in verschillende samenstellingen, het geven van presentaties en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Op de foto’s kun je zien dat het restaurant van Deloox uitnodigt om op vele manieren ingezet te worden.

Ontwerp, uitvoering, offertetrajecten, afstemming, budget en planning: we hebben de volledige opdracht op ons genomen. We hebben dit project dan ook binnen de gestelde termijn en het afgesproken budget opgeleverd.

Onze andere projecten…

htc
Kantoorrenovatie – High Tech Campus – Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw waar we met recht trots op zijn.
EindhovenInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
Villa – Nieuwbouw – Hapert
Een interieur op maat dat perfect aansluit op de prachtige omgeving. Een pareltje in het groen.
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
Kantoor – G2 Speech – Best
G2 Speech hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat perfect aansluit op het programma van eisen: groen, open en inspirerend.
BestInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatie