Interieurontwerp

lijn groen
woonhuis interieur badkamer ontwerp 1030x687

Interieurontwerp

Wij ontwerpen en realiseren interieurs voor bedrijven, horeca en particulieren. Natuurlijk hebben we gedurende het hele proces veel onderling contact, zodat we een ontwerp op maat kunnen maken. Ons ontwerpproces bestaat gewoonlijk uit onderstaande fases.

Conceptontwerp

Om met aandacht en creativiteit een uniek ontwerp te kunnen maken, leren we onze opdrachtgever graag goed kennen. We inventariseren alle wensen, nemen een eventueel programma van eisen door en bespreken het budget. Ook plannen we een inspiratiesessie om wederzijdse verwachtingen volledig duidelijk te maken.

In de onderzoeksfase doen we inspiratie en ideeën op en werken we die uit in een conceptontwerp.

Benieuwd naar hoe het verder gaat? Hieronder lees je meer.

Voorlopig ontwerp

Op basis van jouw feedback werken we het conceptontwerp uit in een voorlopig ontwerp. Dit bestaat onder andere uit 3D-tekeningen en visualisaties. We nemen het voorlopig ontwerp in een persoonlijk gesprek uitgebreid met je door.

De onderdelen die we meenemen in het interieurdesign zijn bijvoorbeeld kleur- en materialen plannen en custom made meubilair. Verlichting is ook een belangrijk onderdeel van het interieur. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van licht- en elektroplannen. Hierbij kijken wij naar het praktische en technische aspect, maar ook naar de look and feel van de ruimte.

Definitief ontwerp

Na de voorlopige ontwerpfase gaan we aan de slag om een definitief ontwerp uit te werken. Hierbij worden alle onderdelen van het interieur in een praktisch plan uitgewerkt. Je krijgt dan van ons een foto-realistisch filmpje van het te verwachten eindresultaat. In het definitieve interieurontwerp worden ook de tekeningen gemaakt voor de uitvoerende partijen, zoals de interieurbouwer en de installateur. Ben je helemaal tevreden? Dan gaan we over tot de uitvoeringsfase.

Hoe gaan we te werk?

“Wij zetten de tone”

Enkele van onze projecten

path 112@2x

Zij weten het

path 112@2x
path 133

Zij weten het