Lichtplannen

lijn groen
duotone htc37 38 1030x687

Lichtplannen

Als we een lichtplan voor je maken, zijn we ’t liefst zo vroeg mogelijk bij het project betrokken. Dat biedt technisch en praktisch de meeste mogelijkheden.

Je kunt kiezen voor een compleet lichtontwerp met licht- en elektroplan met moodboard en armaturenvoorstel en voor een lichtplan opgenomen in een breder ingestoken interieurontwerp. Wij maken onze lichtplannen voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Bij het maken van een lichtplan denken we samen met jou na over het dagelijks gebruik van de ruimte, de sterkte en de vormgeving van de lampen. Met persoonlijke aandacht, intensieve betrokkenheid en begeleiding op basis van onze ervaring, zorgen we voor een lichtplan dat technisch, praktisch en esthetisch perfect past.

Onze lichtplannen zetten we compleet en praktisch op, zodat het team van uitvoerders precies weet hoe het lichtplan gerealiseerd moet worden. We leveren dan ook een technische tekening met beschrijving waar alle schakelaars en stopcontacten op staan, een moodboard waarmee we onze ideeën visualiseren en een armaturenvoorstel.

Met een lichtplan van Duotone maak je het verschil

Hoe gaan we te werk?

“Wij zetten de tone”

Onze gerealiseerde lichtplannen

path 112@2x

Zij weten het

path 112@2x
path 133

Zij weten het