Hotel Ameland

path 107
Renovatie
37 hotel kamers
Ameland , Nes
Hotel Ameland
path 112
Super resultaat!

Mirella en Elmi zijn twee spontane enthousiaste dames die staan voor hun vak. Aangezien ons hotel zich bevindt op Ameland is dat een heel eind van Eindhoven. Mirella en Elmi waren mega-enthousiast en na ons mailcontact hebben we al gauw een afspraak gemaakt om de samenwerking verder door te zetten op Ameland.

De stijl die Mirella en Elmi van tevoren hadden uitzocht was meteen de juiste en het voelde gelijk goed. In 2,5 dag Ameland is er ontzettend veel gebeurd. Samen hebben we de juiste kleuren uitgezocht, lampen getest en was het eigenlijk ook gewoon heel gezellig! Het contact met Mirella en Elmi is heel gemakkelijk waardoor je simpele vragen snel beantwoordt krijgt. Het resultaat is fantastisch en we hopen dat we samen nog meerdere projecten kunnen aanpakken.

Lieve groetjes vanaf Ameland!

Myrthe Kuperus, Hotel Ameland

“Zeer sfeervolle kamers, echt genieten in Hotel Ameland”

Onze andere projecten…

htc
Renovatie High Tech Campus Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus waar we met recht trots op zijn.
EindhovenKantoorRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
G2 speech – Batafabriek Best
Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.
HoofddienstInterieurontwerpKantoor