Renovatie High Tech Campus Eindhoven

path 107
Renovatie 
225 vierkante meter
Eindhoven
High Tech Campus
path 112
Kantoorinrichting Eindhoven

Voor de High Tech Campus in Eindhoven hebben we samen met 3 andere kantoorinrichters meegedaan aan een pitch. De opdracht was een ontwerp en realisatie voor een gebouw op de High Tech Campus. Dit gebouw gaat straks multi – tenant verhuurd worden. De algemene ruimtes zoals bijvoorbeeld de keukens en liftkernen dienden gerenoveerd te worden en de entree wordt volledig vernieuwd. Bij de entree komt ook een koffiebar waar men ook kan werken of een informele meeting kan organiseren.

Duotone heeft deze pitch gewonnen vanwege de creatieve invulling van het design. Wij hebben hierin meegenomen dat het gebouw ten dienste moet staan aan de gebruikers.
Wat zijn hun behoeften en wensen? Daarnaast speelt Biophilic design een belangrijke rol in het interieur.

Met onze Biophilic design visie halen wij zoveel mogelijk natuurlijke elementen naar binnen. Dit verbetert focus, vermindert stress en vermeerderd creativiteit. Kortom: dit is heel goed voor de mens. Dit past ook bij de visie van High Tech Campus Eindhoven. De gebouwen hier zijn namelijk gebouwd in dienst van de omgeving. De omgeving, de natuur speelt een belangrijke rol op het terrein.

Lichtplan kantoorinrichting Eindhoven

Om de ruimte zo ‘High Tech’ mogelijk te maken, hebben wij een zeer bijzonder verlichtingsarmatuur toegepast. Er hangt een lichtslinger van led-verlichting van maar liefst 22 meter, exact op maat ontworpen voor deze ruimte. Deze lichtslinger werd in acht compartimenten geleverd en door ons team met grote precisie rondom bijvoorbeeld sprinklers gemonteerd. Het is de absolute eyecatcher in deze ruimte. De verlichting is geleverd door Soluxe by Duotone.

Trots op het resultaat kantoorinrichting Eindhoven

Wij hebben de opdrachtgever in het hele proces ontzorgt. Van de eerste schets tot en met het laatste lampje wat er in gedraaid werd zijn wij betrokken geweest. Het team van Duotone heeft alles op alles gezet om dit project van hoge kwaliteit binnen de zeer korte termijn van 3 maanden op te leveren.

Dankzij onze zorgvuldige projectmanagers en kundige partners hebben we dit met een goed resultaat weten te voltooien. Binnenkort wordt de nieuwe entree geopend en kan men genieten in de
koffiebar van een heerlijke barista koffie!

Onze andere projecten…

Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
G2 speech – Batafabriek Best
Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.
HoofddienstInterieurontwerpKantoor
Office High Tech Campus Eindhoven - Duotone
High End kantoor High Tech Campus Eindhoven
EindhovenKantoorLichtplanRenovatie