Villa – Herbouw – Eindhoven  

path 107
Herbouw
250
Eindhoven
Particulier
path 112
Succesvolle samenwerking

Samen met de opdrachtgever en de architect hebben we dit droomhuis ontworpen. In verschillende sessies onderzochten we de mogelijkheden van de ruimtes en lieten we de opdrachtgever alle mogelijkheden zien. Doordat we in een vroeg stadium bij de opdracht betrokken werden, kwamen we samen tot een compleet en optimaal ontwerp.

Natuurlijk hebben we de opdrachtgever tijdens het gehele proces bijgestaan bij het maken van alle keuzes. Van de exclusieve wand- en vloerafwerking tot het complete lichtplan, waardoor het mooie interieur nog beter tot zijn recht komt. Het interieurontwerp van deze villa hebben we in 3D gemaakt. Alle eisen en wensen hebben we hierin verwerkt. De woonkamer hebben we voorzien van een luxe maatwerk kast waar mooie smaakvolle accessoires in gepresenteerd kunnen worden die echt de aandacht verdienen.

Custom made

De haard verbindt de woonkamer met de keuken. De mix van bijzondere materialen en kleuren van de keuken en eetkamer komen terug in de woonkamer en in de rest van de villa. Op deze manier hebben we een sprankelend interieur gecreëerd, gekenmerkt door een warme ambiance. Voor de overige ruimten van de villa hebben we custom made meubilair ontworpen en laten maken door onze ervaren interieurbouwers. Onder anderen de garderobe, de slaapkamer en de badkamer zijn voorzien van een exclusief en uniek ontwerp op maat.

Het sprankelende interieur komt optimaal tot uiting door het lichtplan op maat. Door slim met lichtbronnen om te gaan, komen alle accenten van deze woning tot hun recht. Wil je meer weten over onze lichtplannen?

Onze andere projecten…

htc
Kantoorrenovatie – High Tech Campus – Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw waar we met recht trots op zijn.
EindhovenInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
Villa – Nieuwbouw – Hapert
Een interieur op maat dat perfect aansluit op de prachtige omgeving. Een pareltje in het groen.
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
Kantoor – G2 Speech – Best
G2 Speech hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat perfect aansluit op het programma van eisen: groen, open en inspirerend.
BestInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatie