Interieurontwerp villa Eindhoven

path 107
Herbouwen villa
250 m2
Eindhoven
Particulier
path 112
Succesvolle samenwerking

Samen met de opdrachtgever en de architect hebben we dit droomhuis ontworpen. In verschillende sessies onderzochten we de mogelijkheden van de ruimtes en lieten we de opdrachtgever alle mogelijkheden zien. Doordat we in een vroeg stadium bij de opdracht betrokken werden, kwamen we samen tot een compleet en optimaal ontwerp.

Natuurlijk hebben we de opdrachtgever tijdens het gehele proces bijgestaan bij het maken van alle keuzes. Van de exclusieve wand- en vloerafwerking tot het complete lichtplan, waardoor het mooie interieur nog beter tot zijn recht komt. Het interieurontwerp van deze villa hebben we in 3D gemaakt. Alle eisen en wensen hebben we hierin verwerkt. De woonkamer hebben we voorzien van een luxe maatwerk kast waar mooie smaakvolle accessoires in gepresenteerd kunnen worden die echt de aandacht verdienen.

Custom made

De haard verbindt de woonkamer met de keuken. De mix van bijzondere materialen en kleuren van de keuken en eetkamer komen terug in de woonkamer en in de rest van de villa. Op deze manier hebben we een sprankelend interieur gecreëerd, gekenmerkt door een warme ambiance. Voor de overige ruimten van de villa hebben we custom made meubilair ontworpen en laten maken door onze ervaren interieurbouwers. Onder anderen de garderobe, de slaapkamer en de badkamer zijn voorzien van een exclusief en uniek ontwerp op maat.

Enkele muren bleven staan. Daarna werd deze villa in de regio Eindhoven volledig opgebouwd tot een absoluut droomhuis.

Onze andere projecten…

htc
Renovatie High Tech Campus Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus waar we met recht trots op zijn.
EindhovenKantoorRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
G2 speech – Batafabriek Best
Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.
HoofddienstInterieurontwerpKantoor