Villa Eindhoven

path 107
Renovatie
225 m2
Eindhoven
Particulier
path 112
Warm en luxe

We hebben voor deze opdrachtgevers een interieurontwerp mogen maken voor de gehele woning. Ze wensten een tijdloos interieur met een warme uitstraling en een luxe twist. Dit hebben we bereikt door het gebruik van kleuren en materialen met een warme look and feel. We hebben vooral voor de wandafwerking gekozen voor een verrassend materiaal dat luxe en kwaliteit uitstraalt.

Bijzondere materialen

In de entree en rondom de open haard is gebruikgemaakt van een bronzen betonstuc. Ook hebben we op verschillende plekken gekozen voor een mooie natuursteen. Het samenspel van materialen zorgt voor een mooie eenheid in de hele villa. Door het gebruik van designelementen is ook het tijdloze aspect tot uiting gekomen in dit interieur.

Dit project betrof een renovatie van de woning waar de opdrachtgevers reeds in woonden. Wij creëerden hun droomhuis voor ze.

Onze andere projecten…

htc
Renovatie High Tech Campus Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus waar we met recht trots op zijn.
EindhovenKantoorRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
G2 speech – Batafabriek Best
Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.
HoofddienstInterieurontwerpKantoor