Restyling interieur kantoor Maarheeze

path 107
Renovatie
100 vierkante meter
Maarheeze
Stetec
path 112
Interieurontwerp kantoor Maarheeze

Voor het bedrijf Stetec in Maarheeze hebben we een functioneel en duurzaam interieurontwerp kantoor gemaakt. De huidige inrichting was van heel wat jaartjes geleden. Nog steeds degelijk en practisch, maar niet meer passend bij wat het bedrijf uit wil stralen. Daarnaast hadden zij ook een aantal nieuwe werkplekken nodig voor technische klantenservice en de HR afdeling.

Voor deze opdrachtgever speelde de uitstraling een grote rol. Ze wilden graag dat het interieur past bij hun visie waarin de mens een centrale rol speelt. Zij zorgen goed voor hun personeel en wilden graag dat de nieuwe werkplek een visitekaartje voor het bedrijf zou worden. Een plek die makkelijk toekomstige werknemers aantrekt. Na een uitgebreide inventarisatie zijn we eerst aan de slag gegaan met het programma van Eisen.

Werkwijze interieurontwerp kantoor

Nadat het ontwerp volledig naar wens was voor de medewerkers van Stetec kon de uitvoeringsfase beginnen. Het aanvragen van offertes, het maken van een planning en de communicatie met uitvoerende is onderdeel van de werkzaamheden die onze projectmanagers op zich nemen. Onze interieurbouwer, stoffeerder, elektricien en schilder hebben dit project samen tot een mooi eindresultaat gebracht. Wij nemen hierbij alles uit handen zodat onze opdrachtgever totaal ontzorgt is.

Van de eerste schets tot aan het plaatsen van de meubels zijn wij betrokken geweest. Wij zijn trots op het eindresultaat en hebben een hele leuke samenwerking gehad met de mensen van Stetec!

Een fris en duurzaam interieur voor een bedrijf waar medewerkers centraal staan. Het kantoor van Stetec in Maarheeze heeft een uitnodigende look and feel gekregen.

Onze andere projecten…

htc
Renovatie High Tech Campus Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus waar we met recht trots op zijn.
EindhovenKantoorRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
G2 speech – Batafabriek Best
Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.
HoofddienstInterieurontwerpKantoor