Kantoor – G2 Speech – Best

path 107
Renovatie
850
Best
G2 Speech
path 112
Verhuizen en renoveren

De verhuizing van G2 Speech naar de oude Batafabriek in Best was de perfecte aanleiding om een duurzaam en natuurlijk interieur te creëren. Dankzij onze focus op biophilic design was de match snel gemaakt! Uiteraard zijn we gestart met een inventarisatie van eisen, wensen en behoeften van het bedrijf en zijn medewerkers. Zo ontdekken we het DNA van onze opdrachtgever. Op basis van het vooronderzoek stelden we een programma van eisen op, dat als leidraad kon dienen voor het design.

Levensecht ontwerp

Het ontwerp hebben we zowel in 2D als 3D gemaakt, om het voor G2 Speech tot leven te brengen. Kleuren, materialen, meubels en indeling komen bij elkaar in een beeld dat de uiteindelijke realisatie goed weergeeft. Belangrijke aandachtspunten waren, naast de duurzame en natuurlijke elementen, licht en geluid. Door alle facetten juist op elkaar af te stemmen, ontstaat er tijdens de realisatie een geheel dat tot veel werkplezier leidt.

Met behulp van een biophilic design creëerden we een gezonde, prettige en inspirerende werkomgeving voor alle medewerkers van G2 Speech. Heb jij ook interesse in een natuurlijk ontwerp?

Onze andere projecten…

htc
Kantoorrenovatie – High Tech Campus – Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw waar we met recht trots op zijn.
EindhovenInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
Villa – Nieuwbouw – Hapert
Een interieur op maat dat perfect aansluit op de prachtige omgeving. Een pareltje in het groen.
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
Office High Tech Campus Eindhoven - Duotone
Kantoor – High Tech Campus – Eindhoven
Van 1500 vierkante meter lege vloer naar een prachtig en functioneel geheel. Volledig afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever.
EindhovenKantoorLichtplanRenovatie