G2 speech – Batafabriek Best

path 107
Renovatie
850 vierkante meter
Best
G2 Speech
path 112
Kantoorontwerp voor G2 Speech

Voor het bedrijf G2 Speech in Best hebben we een functioneel en duurzaam kantoorontwerp gemaakt. Zij gingen verhuizen naar een nieuwe locatie: de oude Batafabriek in Best.Voor deze opdrachtgever speelde duurzaamheid een grote rol. Na een uitgebreide inventarisatie zijn we eerst aan de slag gegaan met het programma van Eisen.

Werkwijze kantoorontwerp

Wij maken een ontwerp altijd in samenwerking met onze opdrachtgever. Na de presentatie van het eerste schetsontwerp zijn we verder gegaan met het voorlopig ontwerp.
In deze fase komt het ontwerp tot leven in een 3D tekening. Het DNA van onze opdrachtgever wordt vertaald in de juiste kleuren, materialen en meubels. Ook hebben we veel groen gebruikt wat zorgt voor een gezonde en fijne werkplek voor de werknemers.

Wij vinden het belangrijk dat onze kantoorinrichtingen een fijne omgeving zijn om samen te komen voor de werknemers. Daarom houden we ook altijd rekening met akoestiek en goede verlichting in de ruimte. In de definitieve ontwerpfase worden de puntjes op de i gezet en alle documenten klaar gemaakt voor de uitvoeringsfase. Het team van Duotone is gespecialiseerd in het maken van 2D plattegronden en fotorealistische 3D beelden. Ook bespreken wij deze afbeeldingen van het kantoorontwerp gedurende de sessies met de opdrachtgever. Op deze manier weten zij exact hoe het eindresultaat zal zijn.

G2Speech kan dankzij dit duurzame kantoorontwerp weer jaren met veel werkplezier aan de slag op hun nieuwe plek.

Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.

Onze andere projecten…

htc
Renovatie High Tech Campus Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus waar we met recht trots op zijn.
EindhovenKantoorRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
Office High Tech Campus Eindhoven - Duotone
High End kantoor High Tech Campus Eindhoven
EindhovenKantoorLichtplanRenovatie