Particulier Interieurontwerp

Interieurontwerp voor particulieren

Wij creëren warme, sfeervolle interieurs welke in balans zijn

Wij houden ons intensief bezig met interieurontwerp van exclusieve en unieke interieurontwerpen voor particulieren. Het interieur van een woning is meer dan alleen een leefruimte; het is de afspiegeling van jouw identiteit.

Daarom beginnen we het proces met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen. De dromen en wensen die jij hebt worden vervolgens vertaald naar een conceptontwerp.
Dit ontwerp zal verder uitgebreid worden door middel van een persoonlijk stappenplan. Samen maken we keuzes op het gebied van mooie materialen, eventueel maatwerk meubilair, stijlvolle verlichting en bijpassende styling.

Wij creëren je droominterieur en verlichting is daar ook een belangrijk onderdeel van. Inmiddels hebben we al vele jaren ervaring met het maken van sprankelende lichtplannen. Door onze jaren lange ervaring hebben we niet alleen veel technische kennis opgedaan maar weten we exact welk armatuur we toe kunnen passen om jouw interieur die look & feel te geven waar je naar op zoek bent.

Vanuit onze liefde voor verlichting en architectuur hebben wij Soluxe opgericht. Neem gerust een kijkje voor inspirerende interieurs.

Van heel wat opdrachtgevers hebben wij inmiddels het vertrouwen gekregen om verschillende projecten voor interieurontwerp in en om Eindhoven te mogen ontwerpen en realiseren.

Onze ervaren projectmanagers zorgen voor de uiteindelijke realisatie. Dit doen ze door de tijd te nemen en aandachtig te werk te gaan. Zo kunnen we altijd een geweldig eindresultaat garanderen. We hebben al deel uit mogen maken van verschillende spraakmakende projecten. Graag verwijzen we je dan ook door naar onze projecten pagina