Kantoorinrichting woningstichting Woensdrecht

path 107
Renovatie
950 m2
Eindhoven
Woningstichting Woensdrecht
path 112
Biophilic design

De stichting is gelegen in een zeer mooi natuurgebied. Het gevoel van natuur mocht dan ook doorvertaald worden in het interieur. Wij ontwerpen altijd met een biophilic design-visie, waarmee je zo veel mogelijk natuurlijke elementen naar binnen haalt. Dit is gezond voor de mens, voor bijvoorbeeld focus en creativiteit. Ook is bewezen dat natuur in ons interieur zorgt voor minder stress.

Mens en werkomgeving

Deze visie is dan ook vertaald door middel van veel groene kleuren, planten, organische vormen en natuurlijke materialen. Om een fijne werkomgeving te creëren, houden wij ook altijd rekening met akoestiek en verlichting. Dit geeft rust, ook in een dynamische werkomgeving.

Met een biophilic design haalden we de prachtige natuur rondom het kantoor naar binnen. Hier krijgt stress geen kans meer.

Onze andere projecten…

htc
Renovatie High Tech Campus Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus waar we met recht trots op zijn.
EindhovenKantoorRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
G2 speech – Batafabriek Best
Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.
HoofddienstInterieurontwerpKantoor