Boetiekhotel – Faan – Ameland

path 107
Eindeloos creatief

Het eerste boetiekhotel van Ameland! Onze opdrachtgevers beschikten over een oude schuur bij hun huis, waarin ze graag een knus, stijlvol hotel in wilden realiseren. Op basis van de eerste tekeningen van de architect hebben we ruimte gevonden om elf fraaie kamers te realiseren. Daarbij moesten we rekening houden met onder andere enorme houten dakbalken en spanten. Toch is het gelukt om verdeeld over twee verdiepingen elf kamers in te tekenen, uiteraard variërend in grootte.

Op basis van een budget per kamer zijn we met het design aan de slag gegaan. Iedere kamer kreeg een eigen identiteit en een eigen sfeer. Van daaruit hebben we de designs verfijnd. Tot in de kleinste details hebben we kamers uitgewerkt: tegels, lampen, maatwerkmeubels, licht, textiel. Wat een heerlijke opdracht!

Modern jasje

Boetiekhotel Faan bevindt zich in een monumentaal pand, met veel karakteristieke en oude elementen die wij zorgvuldig bewaard hebben. Toch is het hotel van alle gemakken voorzien. De kamers zijn voorzien van een mogelijkheid om digitaal in te checken. Ook kunnen gasten, via een paneel aan de muur, de verlichting instellen, de gordijnen openen en sluiten en de airco bedienen.

Zoals de eigenaren zeggen: in boetiekhotel Faan is het Faan-tastisch genieten! Dat is absoluut waar. Wij hebben ook Faan-tastisch genoten van de opdracht. Kunnen we jou ook helpen bij de realisatie van een (boetiek)hotel?

Onze andere projecten…

htc
Kantoorrenovatie – High Tech Campus – Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw waar we met recht trots op zijn.
EindhovenInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
Villa – Nieuwbouw – Hapert
Een interieur op maat dat perfect aansluit op de prachtige omgeving. Een pareltje in het groen.
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
Kantoor – G2 Speech – Best
G2 Speech hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat perfect aansluit op het programma van eisen: groen, open en inspirerend.
BestInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatie