Hotelkamers De Rooi Pannen Eindhoven

path 107
Renovatie
21 kamers en algemene ruimtes
Eindhoven
De Rooi Pannen
path 112
Winnende pitch

Voor het ontwerp van de restyling van de hotelkamers hebben we uitgebreid gesproken met de opdrachtgevers van De Rooi Pannen. Zij vonden het belangrijk dat de uitstraling weer van deze tijd zou zijn. Deze moest passen bij wat De Rooi Pannen Eindhoven uit wil stralen. Duurzaamheid en hergebruik van de reeds aanwezige materialen vonden zij ook belangrijk.

Met onze pitch hadden wij van de drie interieurontwerpers het winnende concept neergezet. Voor de restyling hebben we een ontwerp gemaakt met een advies voor nieuwe vloeren en muren, inclusief behang en wandbekleding. Ook hebben wij de tv-meubels/garderobekasten ontworpen. Onderdeel van het ontwerp was ook de raambekleding en de verlichting. Verlichting is een belangrijk onderdeel van een ontwerp omdat zowel sfeer als functionaliteit belangrijk zijn. De voorgestelde verlichting is van het merk  Soluxe.

Gastvrij geheel

Voor het restylen hotelkamer is het belangrijk dat de gastbeleving optimaal is. Ook het DNA van het hotel kan tot uiting gebracht worden in het interieur. Nu staat er een bijzonder mooi hotel waar leerlingen opgeleid worden tot gastvrije hoteliers.

Deze opdracht bestond uit 10 basic kamers, 10 luxe kamers en 1 super de luxe hotelsuite. Ook de gangen en een loungegedeelte waren onderwerp van het ontwerp.

Onze andere projecten…

htc
Renovatie High Tech Campus Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw op de High Tech Campus waar we met recht trots op zijn.
EindhovenKantoorRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
High end villa Hapert
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
G2 speech – Batafabriek Best
Voor G2 Speech speelt duurzaamheid een grote rol. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat volledig aansluit op het programma van eisen en voor werkplezier zorgt.
HoofddienstInterieurontwerpKantoor