Hotelkamers – De Rooi Pannen – Eindhoven

path 107
Winnende pitch

Om voor deze opdracht in aanmerking te komen, deden we met twee andere interieurontwerpers mee aan een pitch. Om tot een passend voorstel te komen, hebben we uitgebreid gesproken met de opdrachtgevers vanuit De Rooi Pannen. Zij vonden het belangrijk dat de uitstraling weer van deze tijd zou zijn: deze moest passen bij wat De Rooi Pannen Eindhoven uit wil stralen. Daarnaast vonden zij duurzaamheid en hergebruik van de al aanwezige materialen belangrijk.

Bij het restylen van hotelkamers zorgen wij ervoor dat de gastbeleving optimaal is. Ook het DNA van het hotel brengen we tot uiting in het interieur. Ons eerste concept werd de winnende pitch.

Gastvrij geheel

Naast de 21 kamers waren de gangen en een loungegedeelte onderdeel van de opdracht. In ons design hebben we een ontwerp gemaakt met een advies voor nieuwe vloeren en muren, inclusief behang en andere wandbekleding. Ook hebben wij de tv-meubels en garderobekasten op maat ontworpen.

Met de raambekleding en de verlichting van Soluxe zorgden we voor een sfeervol geheel. Het is een prettige, rustgevende omgeving geworden. Dat is niet alleen fijn voor de gasten van het hotel, maar ook voor de studenten die hier het vak tot in de puntjes kunnen leren.

In dit bijzonder mooie hotel klopt alles: van de indeling en materiaalkeuze, tot de sfeeraccenten en verlichting. Een totaalplaatje om intens van te genieten. Is jouw hotel ook aan restyling toe?

Onze andere projecten…

htc
Kantoorrenovatie – High Tech Campus – Eindhoven
22 meter licht, een interieur dat creativiteit opwekt en een zeer geslaagde uitvoeringsfase. De renovatie van een bedrijfsverzamelgebouw waar we met recht trots op zijn.
EindhovenInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatieTurnkey
Interieurontwerp high end villa hapert - duotone
Villa – Nieuwbouw – Hapert
Een interieur op maat dat perfect aansluit op de prachtige omgeving. Een pareltje in het groen.
HapertInterieurontwerpLichtplanParticulierVilla
G2 Speech - Europaplein1 Best
Kantoor – G2 Speech – Best
G2 Speech hecht veel waarde aan duurzaamheid. Wij ontwierpen een prachtig interieur dat perfect aansluit op het programma van eisen: groen, open en inspirerend.
BestInterieurontwerpKantoorLichtplanRenovatie