Zakelijk interieuradvies

Een passend ontwerp voor uw bedrijf

Is de inrichting van je bedrijfsruimte, winkel of salon toe aan vernieuwing? Wilt u meer opvallen en uw bedrijf goed op de markt zetten? Duotone kan u daar zeker in helpen. Tenslotte is de eerste indruk van uw klant het belangrijkste voor een succesvolle, toekomstige samenwerking!

Tijdens het ontwerpen wordt er gekeken naar de juiste routing, en wordt de ruimte zo functioneel mogelijk ingedeeld. Door middel van de juiste kleuren en stijl wordt uw bedrijf goed op de kaart gezet. In het ontwerpproces kunnen we ook het ontwerp maken van uw balie, koffiecorner, kastenwanden tot de complete inrichting van stoelen tot verlichting.

In samenwerking met professionele vakmensen kunnen we uw bedrijf compleet omtoveren. Bent u toe aan vernieuwing? Neem dan contact op met Mirella en Elmi van Duotone.

Werkwijze

De algemene werkwijze is deze:

Fase 1 : wij komen inventariseren wat de wensen zijn voor het nieuwe interieur.
Uit dit gesprek komen een aantal wensen , eisen en een budget waar we rekening mee houden.

Fase 2: Na dit gesprek breekt de onderzoeksfase aan. Wij duiken helemaal in de wereld van jouw wensen en je horecaonderneming. We doen inspiratie en ideeën op en deze worden uitgewerkt in een
voorlopig ontwerp. We komen dit ontwerp persoonlijk bespreken.

Fase 3:  Na de feedback op het voorlopig ontwerp gaan we aan de slag om een definitief ontwerp uit te werken. Dit wordt uitgewerkt in een 3D tekening om een realistisch beeld te krijgen van het eindresultaat.
Nadat het definitieve ontwerp helemaal naar tevredenheid is kunnen we naar de vierde fase

Fase 4: Het ontwerp is af en we kunnen nu over naar de realisatiefase. Offertes worden opgevraagd en we gaan de project inplannen met ons team van vaklui. Gedurende de uitvoering houden we toezicht op de uitvoering en bewaken het budget.

Wil je een uitgebreider beeld van onze werkzaamheden? Lees dan hier ons blog over onze interieurontwerpen