Particulier – Villa Hapert

Interieurontwerp Villa Hapert

Voor deze mooie nieuwbouw villa in een prachtig natuurgebied te Hapert, hebben wij onze klanten begeleid
bij het ontwerpen en meedenken van hun droomhuis. Wij werden al vroeg in het proces betrokken.
Al voordat de bouw begon is Duotone Interior Concepts ingeschakeld om mee te denken met dit interieurontwerp villa Hapert.
De opdracht was: een open interieur die samen smelt met buiten, chique met een warme uitstraling met mooie materialen. Alles moet een geheel worden en op elkaar aansluiten.

Proces interieurontwerp  villa Hapert

Bij een nieuwbouw woning moeten al vroeg in het proces bepaalde keuzes gemaakt worden. We hebben eerst diverse indelingen gemaakt voor het huis. De beste optie hebben we uitgewerkt compleet met een indeling en met een licht- en elektraplan. Zo konden ze met de bouw rekening houden met verlichting. Naast de indelingen hebben we ook moodboards gemaakt om de look en feel te laten zien.

Vervolgens maken we het interieurontwerp in 3D met meubels, kleuren en materialen, verlichtingsarmaturen, maatwerk meubilair en stoffering. Het is allemaal aan bod gekomen in dit interieurontwerp voor een villa in Hapert.
De verlichting in dit ontwerp komt van Soluxe by Duotone

Dit voorlopige plan hebben we met de feedback van de opdrachtgever uitgewerkt naar een definitief ontwerp. In een definitief plan zijn ook alle kleuren en materialen uitgewerkt, zodat de uitvoerende partijen ook alle benodigde informatie hebben.

Realisatie interieurontwerp Hapert

Als onze opdrachtgevers volledig tevreden zijn over het ontwerp gaan we door naar de uitvoeringsfase.
Offertes worden door ons opgevraagd en de planning wordt gemaakt om het ontwerp uit te voeren. Wij werken inmiddels al jarenlang samen met betrouwbare partijen. Wij ontzorgen alles compleet van A tot Z.

Trots op het eindresultaat en de bewoners wonen er inmiddels al met veel plezier!

Wil jij ook een keer kennismaken met Duotone?  Neem dan contact op

Bekijk meer projecten

Deel deze blog