Horeca – Restaurant de Boerderij

Interieurontwerp restaurant de Boerderij

Interieurontwerp restaurant

Voor restaurant de Boerderij op Ameland hebben wij de opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor een rigoureuze restyling. Het restaurant was toe aan een nieuw jasje. De keuken werd verhuisd naar boven en zo kwam er beneden ook een heel gedeelte vrij om restaurant van te maken.

Het restaurant met een uitbreiding naar zo’n 120 zitplaatsen werd vroeger gebruikt als Boerderij en smederij. Dit verhaal wilden we graag terug laten komen in het interieurontwerp restaurant. In de nieuwe  versie werd het stalgedeelte, de oude woonkamer en de smederij allen met hun eigen sfeer ontworpen.

Voor de restyling van dit restaurant was het de bedoeling om de herkenbare sfeer van het oude restaurant te behouden maar dan met een modern jasje. Een Boerderij versie 2.0.
Het behoud van de herkenbare warme sfeer van weleer hebben we weten te realiseren o.a. door het materiaal gebruik en de handmade lampenkappen.

Realisatie interieurontwerp restaurant

Voor de realisatie van dit project hebben wij samen gewerkt met onze vaste uitvoerende partijen.
Duotone heeft het hele proces begeleid van de eerste schets tot aan de realisatie van dit project.
Wij werken met diverse uitvoerende partijen waar we al jaren goed werk mee leveren.
Ondanks dat bij dit project het team van de boerderij zelf ook de handen uit de mouwen heeft gestoken, hebben we hen toch veel werk uit handen kunnen nemen.
Er is een lichtplan gemaakt door Soluxe

Heb jij ook een project? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Bekijk meer projecten

Deel deze blog