Zakelijk – Restyling Bedrijfsrestaurant Deloox

Restyling bedrijfsrestaurant Deloox Eindhoven

Onlangs hebben we weer een mooi project opgeleverd! Voor deze restyling bedrijfsrestaurant kregen we de opdracht om de kantine van Deloox in Eindhoven te transformeren naar een bedrijfsrestaurant. Deloox is een online webwinkel in verzorgingsproducten.

De wens was een ruimte om personeel te voorzien van maaltijden met een restaurant uitstraling. Dat is zeker gelukt. Echt een ruimte om af te schakelen tijdens de pauze.

De opdracht was om een multifunctionele restyling voor het bedrijfsrestaurant te ontwerpen. De ruimte is dynamisch ingericht met zitjes in verschillende hoogtes. Zo is er bijvoorbeeld een loungehoek maar ook 2 grote bartafels waar je met veel mensen aan kan zitten.
Dit ontwerp voor bedrijfsrestaurant is ook geschikt om een presentatie te geven.
De warme uitstraling van het restaurant nodigt ook uit voor een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Realisatie restyling bedrijfsrestaurant

De uitvoering van het ontwerp was ook in handen van Duotone. Wij hebben de opdrachtgever volledig ontzorgt doordat we het hele traject uit handen hebben genomen. Het ontwerp, maar ook de uitvoering, opvragen van offertes, communicatie tussen de uitvoerende partijen, budget en tijdspad bewaking hebben wij op ons genomen. Op deze manier konden wij het project zonder zorgen binnen de gestelde termijn en het beschikbare  budget opleveren.

Wij werken samen met verschillende uitvoerende partijen zoals bijvoorbeeld interieurbouwers, schilders en stoffeerders om er voor te zorgen dat de klus professioneel geklaard wordt.
De verlichting werd geleverd door Soluxe

Op zoek naar een ontwerp voor jouw bedrijfsruimte neem dan contact op met ons!

Bekijk meer projecten

Deel deze blog