Interieurontwerp kantoorinrichting

Interieurontwerp kantoorinrichting

Voor een investeerder hebben wij het interieurontwerp voor de kantoorinrichting van een moeilijk te verhuren bedrijfspand verzorgt.

Een bedrijfspand staat al enige tijd leeg. De toekomstige huurders kunnen niet door een gedateerde inrichting heen kijken. Heel jammer, want het bedrijfspand heeft veel potentie.
De bedrijfsmakelaar heeft samen met de pandeigenaar uiteindelijk besloten om een ontwerp te laten maken in 2 stijlen. Een interieurontwerp kantoorinrichting in luxe stijl en een basic variant.

We hebben hierbij een ontwerp gemaakt voor de entree met welkomstbalie, een vergaderzaal en een interieurontwerp voor een kantoor.

Het voordeel voor de eigenaar is dat hij de mogelijkheden van het pand kan laten zien zonder dat hij hoeft te investeren in een nieuw interieur.
Een nieuw interieur moet maar net toevallig voldoen aan de wensen en eisen van een nieuwe huurder.
Daarmee is een visual meteen een stuk duurzamer want er worden geen dure materialen verspild.

Hoe werkt een interieurontwerp voor een bedrijfspand

Wij maken een ontwerp in 1 of meerdere gewenste stijlen. We zetten dit ontwerp om in een fotorealistische visual. Om het resultaat goed te kunnen laten zien zorgen we ook voor een
360Cº view. Kijk hier voor een voorbeeld.
Het is ook mogelijk om deze met een VR bril te bekijken zodat de opdrachtgever ook rond kan lopen in het opnieuw ingerichte kantoorpand.

Nadat het ontwerp voor de volle 100% naar tevredenheid is gaan we verder naar de realisatiefase. We stellen een begroting samen van het voorgestelde ontwerp. Offertes worden aangevraagd en de planning gemaakt. Ons team van professionals kan aan de slag om het voorgestelde interieurontwerp uit te voeren.

Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op.

Bekijk meer projecten

Deel deze blog