Lichtplan en lichtadvies

Op zoek naar een goed lichtplan?

Verlichting bepaald de sfeer, uitstraling maar ook de functionaliteit van de ruimte. Het is daarom belangrijk om daar goed over na te denken bij het inrichten van de woning.
Graag denken wij met u mee met een gedegen lichtplan.

Wanneer start je met een lichtplan?

Je zit samen met de architect aan tafel om jou droomhuis te ontwerpen. Als de grove indeling van je woning bepaald is kijken we graag met je mee.
We maken een indeling van de inrichting waarop we het lichtplan gaan indelen. Daarbij is het heel belangrijk om te analyseren hoe wordt er geleefd in de woning.
Bijvoorbeeld: je komt de woning binnen en waar doe je dan het licht aan. Bij alle scenario’s kijken we waar de lichtschakelaars en stopcontacten moeten komen.
Ook als je gaat verbouwen is het goed om het lichtplan niet te vergeten, want je wil liever ook geen kosten achteraf als er nog punten aangepast moeten worden.

Waar komen dan de spots?

Op basis van de inrichting die we bepaald hebben gaan we de basis verlichting bepalen, ook kijken we welke activiteit in de desbetreffende ruimte plaatsvind om zo de juiste armaturen te kunnen voorstellen.

Waar bestaat een lichtplan uit?

Onze lichtplannen bestaan uit een technische tekening met beschrijving waar alle schakelaars en stopcontacten opstaan. Wij beschikken ook over vele merken die wij je gunstig kunnen aanbieden.
Bij een lichtadvies maken we een schematisch plan waarop we diverse armaturen voorstellen die passen in het interieurontwerp.

Wilt u graag advies of verlichting bestellen neem dan contact op met ons.