Lichtplan voor bedrijven en particulier

Werkwijze bij een lichtplan

Wanneer we aan de slag gaan met het bedenken van een lichtplan denken we samen met jou na over het dagelijks gebruik van de ruimte, sterkte en de vormgeving van de lampen. Hierbij stellen wij persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. Dit betekent dat we altijd intensief betrokken zullen zijn. Vanaf het allereerste kennismakingsgesprek tot dat het gewenste eindresultaat behaald is.

Om een perfect plaatje te creëren duiken wij in de wereld van onze klanten. Op die manier past ieder project bij de identiteit van onze opdrachtgever. De lichtplannen zijn compleet en praktisch opgezet zodat het team van uitvoerders precies weet hoe ze het lichtplan moeten realiseren.

Onze lichtplannen bestaan uit een technische tekening met beschrijving waar alle schakelaars en stopcontacten op staan, een moodboard waarmee we onze ideeën  visualiseren en een armaturenvoorstel. Desgewenst kunnen wij ook meedenken met het interieur plan.

Lichtplan: de mogelijkheden

Je kunt bij ons kiezen uit een aantal mogelijkheden:

  • Compleet licht ontwerp met licht – en elektraplan met moodboard en armaturen voorstel
  • Lichtplan voor nieuwbouw
  • Lichtplan voor een al bestaande situatie

Vanuit onze liefde voor licht en architectuur hebben wij een eigen collectie exclusieve armaturen samengesteld. Je kunt deze bekijken op Soluxe.

Bij het maken van een lichtplan worden wij het liefst zo vroeg mogelijk in het proces betrokken. Hoe eerder wij in het proces voor het maken van een lichtplan Eindhoven betrokken zijn hoe meer mogelijkheden er vaak nog zijn.

Inmiddels werken we met een vast team van installateurs en aannemers waarbij wij een mooi eindresultaat kunnen garanderen. Kwaliteit is bij ons en bij onze uitvoerende mensen een belangrijke vereiste.

Wij vinden het belangrijk om onze opdrachtgevers persoonlijk te leren kennen.
Neem daarom contact op voor een vrijblijvende kennismaking.