Interieuradvies Veldhoven

Voor mijn laatste opdracht: een interieuradvies Veldhoven heb ik een interieurontwerp in 3D gemaakt.
Deze mogelijkheid bieden wij nu standaard aan bij een advies aanvraag.

Dit ontwerp is gemaakt voor een nieuwbouwwoning in Veldhoven. De opdrachtgevers komen van buiten Eindhoven en zijn via
mijn website bij mij terecht gekomen. Zij vonden het moeilijk om keuzes te maken voor de inrichting hun nieuwe huis.
Zij wilden graag hulp bij het inrichten omdat dit een huis is waar ze komende jaren nog willen wonen met hun 2 kinderen en zij het dan ook helemaal kloppend wilden hebben.

Voor dit interieuradvies Veldhoven heb ik een 3D ontwerp gemaakt. Het voordeel van 3D ontwerpen is dat je heel duidelijk je ideeën als styliste voor de opdrachtgever visueel kan maken. Een gemiddelde opdrachtgever vind het lastig om zich een voorstelling te maken van het eindresultaat. Met een woonkamer inrichten in 3D heb je dat probleem niet omdat je het eindresultaat heel gedetailleerd neer kan zetten. Met een 3D interieur ontwerp kun je ook heel gemakkelijk de verschillen laten zien tussen bijvoorbeeld een grijze of een blauwe muur.

Ook wanneer je een mooi behang op de muur wil kan dit realistisch in het ontwerp weergegeven worden.

Werkwijze interieurontwerp in 3D

Wil jij weten hoe je woonkamer of keuken eruit ziet zonder dat ene muurtje of met de kasten aan de andere kant? Dit is geen enkel probleem bij het inrichten van je woonkamer in 3D.

Voor deze opdracht heb ik de benedenverdieping helemaal uitgetekend. Het was de bedoeling om de twee gedeeltes meer 1 geheel te laten worden en dat er oplossing kwam voor het gebrek aan bergruimte. Ik heb met kleurgebruik gezorgd dat  de twee ruimtes aanvoelen als 1. De inrichting van de twee ruimtes zijn ook in dezelfde moderne stijl.  Het ontwerp van de kast is van Studio Happy Home. De wens was om een kast te maken die niet heel massaal oogde. Vandaar de combinatie van de open en dichte vakken.

Dit is een recent project waarvan de uitvoering nog in volle gang is.  Foto’s van het resultaat van dit interieuradvies Veldhoven volgen nog!

Ook een project? Neem contact op!