Interieuradvies Valkenswaard

Afgelopen weken ben ik onder anderen bezig geweest met het interieuradvies Valkenswaard. Het huis heeft nieuwe bewoners gekregen die hier en daar de woning nog naar hun eigen smaak wilden maken. Deze mensen wilden een advies voor hun keuken en woongedeelte. Van strak en redelijk standaard hebben we iets eigens gemaakt voor de nieuwe bewoners. een interieur wat veel meer bij hen past. De opdrachtgevers zijn blij met het eindresultaat en dat is voor mij het aller belangrijkst.
Ook ik ben blij met hoe het  interieuradvies Valkenswaard heeft uitgepakt.

Moodboard

Angela en Ton hebben contact opgenomen met Duotone via de website. Zij belden me een tijd terug met de vraag of ik ze kon helpen met interieuradvies Valkenswaard. Na een kennismakingsgesprek ben ik aan de slag gegaan met een moodboard. Hierdoor heb ik Angela en Ton goed uit kunnen leggen wat voor een sfeer ik in gedachten had en zo zouden zij ook wat accessoires kunnen shoppen die bij het moodboard passen. De thema’s in het ontwerp zijn natuur, warm en sfeervol. Ook heb ik een kleurenpallet gemaakt met veel groen/ blauw tinten en als detail oker geel en een matte kleur rood.

Keuken als eye catcher

De keuken is wel echt de Eye catcher van het huis geworden. De combinatie van de hexagon tegeltjes als vloer en de turquoise kleur op de muur zorgt voor een erg trendy VTwonen uitstraling. Ook de planten bovenin de kast komen goed tot hun recht maken het nog meer een geheel. Er staat een bar tafel in de keuken om de sfeer nog warmer en knusser te maken.

De bartafel is een meubel op maat en gemaakt in samenwerking met de Maten in hout uit Leende.

Review

Angela en Ton hebben ook een review geschreven die ik jullie met trots laat zien!

Dankzij Mirella van Duotone hebben we voor de inrichting van onze keuken en woonkamer een duidelijke stijl kunnen aanhouden met ook nog ruimte voor eigen persoonlijke touch. Direct bij de intake, voelde ze goed aan welke stijl en sfeer we wilden en zij heeft goed dit kunnen afbakenen. Middels een 3Dpresentatie werden haar ideeën nog duidelijker met name handig voor de kleursamenstellingen. Haar adviezen hebben ervoor gezorgd dat wij een mooie basis kregen met erbij bijzondere elementen. Ook de betrokkenheid tijdens de daadwerkelijke uitvoering was erg oprecht en hebben wij zeer gewaardeerd. Angela en Ton, Valkenswaard.

Contact

Wil jij ook een interieuradvies in Valkenswaard of omgeving? Neem contact op!