Interieuradvies Geldrop

Voor deze woning in Geldrop heeft Studio Happy Home een interieuradvies Geldrop gemaakt. Het belangrijkste onderdeel was een nieuwe indeling van de beneden verdieping. De benedenverdieping leek te klein voor de bewoners. Na een nieuwe indeling, een aantal nieuwe meubels en ander kleurgebruik was de benedenverdieping echter helemaal naar tevredenheid.

De bewoners voelen zich weer thuis in hun eigen huis!

Kleuradvies

Door het gebruik van kleur oogt deze woonkamer weer helemaal eigentijds.

Ik heb in het kleuradvies rekening gehouden met de bestaande meubels en accessoires.
Zo was er een schilderij met emotionele waarde welke zeker behouden moest blijven. Ik heb de kleuren uit dit schilderij
gebruikt in het nieuwe kleurenplan. Door het gebruik van de nieuwe kleuren op de muren en in accessoires voelt de ruimte weer helemaal als 1 geheel. Het nieuwe vloerkleed in bijvoorbeeld van Zuiver. Ken je dit merk al?
Zij zijn een eigentijds trendy merk wat zeer betaalbaar is. Zij hebben een uitgebreide collectie. Van meubilair tot accessoires je kunt het allemaal hier vinden. De collectie wordt ook zeer regelmatig vernieuwd. Zo blijven ze de trends volgen.

De bewoners hebben een sfeervolle huiskamer die weer helemaal van deze tijd is.

Verlichtingsadvies en meubeladvies Geldrop

Wil jij ook een interieuradvies over jouw beneden verdieping met verrassende inzichten, maatwerk en een persoonlijke benadering?
Een uitgebreid interieuradvies bestaat altijd uit diverse plattegronden op schaal maar ook met 3D impressies zodat je kunt zien hoe je nieuwe interieur eruit zal zien. Een sfeercollage of moodboard is altijd onderdeel van mijn advies.
Neem contact met me op. Studio Happy Home heeft een grote passie voor het vak en daarnaast een goed gevoel voor stijl. Ik kan je adviseren welke materialen matchen. En natuurlijk is het eerste kennismakingsgesprek helemaal gratis.

Bel of stuur een what’s app naar 06 25 00 78 47

Wil je meer info over dit project? Neem dan contact op.