Interieuradvies Best

De bewoners van dit huis met mooie autentieke details waren pas verhuisd van Eindhoven naar Best. In eerst instantie waren alle muren en kozijnen wit maar na hun bezoek aan de VT Wonen beurs in Amsterdam vonden ze een muur in een kleur ook heel erg mooi. Ze zijn op zoek gegaan naar een interieurstylist om hen te helpen met het interieuradvies Best.
Uiteindelijk heb ik samen met de bewoners gekozen voor de kleur Opblaasbaar van Flexa. Deze hele mooie vergrijsde kleur blauw past in alle moderne interieurs. De zwartgeverfde kozijnen maken het helemaal af in dit huis. Industrieel maar ook warm en gezellig. Boven de eettafel mooie lampen in koper. Koper is dé trend voor komend jaar. Deze kleur heeft een sjieke uitstraling maar geeft ook veel warmte aan een interieur. De kast van Riviera Maison is al jarenlang het favoriete meubelstuk van de bewoonster.

De bewoners voelen zich weer thuis in hun eigen huis!

Advies woonaccessoires
De mensen die dit mooie huis gekocht hebben, hadden heel veel behoefte aan een advies voor de aankoop van accessoires. Samen met de klant ben ik gaan inventariseren wat de wensen waren. De man wilde graag een industriële look terwijl de vrouw des huizes graag warmte en een grappig element wilde toevoegen. De warmte hebben we gekregen door de accessoires van koper en bijvoorbeeld de bloembakjes in een warme kleur toe te voegen. Een klein interieurgrapje zijn de groene stoeltjes in de woonkamer. Dit zou je niet verwachten en daardoor is het geheel extra mooi. De boomstamtafel maakt het geheel helemaal af. Bel of stuur een what’s app naar 06 25 00 78 47

Wil je meer info over dit project? Neem dan contact op.