Reviews

Hotel Ameland:

Super resultaat!

Mirella en Elmi zijn twee spontane enthousiaste dames die staan voor hun vak.

Aangezien ons hotel zich bevindt op Ameland is dat een heel eind van Eindhoven. Mirella en Elmi waren mega-enthousiast en na ons mailcontact hebben we al gauw een afspraak gemaakt om de samenwerking verder door te zetten op Ameland.

De stijl die Mirella en Elmi van tevoren hadden uitzocht was meteen de juiste en het voelde gelijk goed. In 2,5 dag Ameland is er ontzettend veel gebeurd. Samen hebben we de juiste kleuren uitgezocht, lampen getest en was het eigenlijk ook gewoon heel gezellig!

Het contact met Mirella en Elmi is heel gemakkelijk waardoor je simpele vragen snel beantwoordt krijgt.

Het resultaat is fantastisch en we hopen dat we samen nog meerdere projecten kunnen aanpakken.

Lieve groetjes vanaf Ameland!

Myrthe Kuperus, Hotel Ameland 

Restaurant Quatre Bras:

Erg tevreden. aanrader!

Wij hebben Duotone ingeschakeld in 2019 om ons terras aantrekkelijker te maken.

We hebben zelf onze wensen en behoeften aangegeven en hiermee zijn Mirella en Elmi aan de slag gegaan. Van A tot Z een goede communicatie, leuke verrassende ideeën en Mirella heeft ons echt goed ondersteunt. We zijn ook erg tevreden met het eindresultaat en hebben veel positieve reacties van onze gasten gehad. Wij kunnen Duotone aan iedereen aanbevelen!

Sophie van Genugten, eigenaresse Quatre Bras 

Totaalkantoorinrichting BV:

Samenwerking!

Vele door ons gerealiseerde kantooromgevingen zijn door DUOTONE ontworpen.
Zeer divers, kundig met prachtige resultaten en erg tevreden opdrachtgevers. Wij hopen nog heel lang van  Duotone haar ontwerpen gebruik te kunnen maken. Duotone kunnen wij aan iedereen aanraden!

Arnoud Asselman
Totaal Kantoorinrichting B.V.

Revalis ’s Hertogenbosch:

Topservice!

Met een voorbereidingstijd van slechts 1 maand voor start van ons project en een doorloop van slechts twee maanden heeft Duotone  samen met  Totaal Kantoorinrichting het nieuwe bedrijfspand van Revalis (1900 m2) volledig voorzien van nieuwe vloerbedekking, herinrichting van de kantoren, schilderwerken, lichtplan kantoormeubelen en nog veel meer. Ook de service is top! Een echte aanrader voor projectinrichting!

Alex Loos Revalis.

PGO Support Utrecht:

Super service!

Super service! Ons kantoor is een fijne warme werkruimte geworden zoals wij voor ogen hadden!

Cathy Kool PGO Support

Fysiomeesters Best:

Deskundig

Duotone heeft onze beide fysiotherapiepraktijken in Best zeer deskundig voorzien van een nieuwe “look and feel”. We krijgen er zeer dagelijks veel complimenten over en werken er iedere dag met veel plezier in.

Lucien Meesters van Fysiomeesters.nl