Restyling van een hotel in Zuid – Frankrijk

Voor de restyling van een hotel vloog ik eerder dit jaar naar Zuid Frankrijk. Het hotel is een oude wijnboerderij en deze is reeds jaren geleden omgebouwd tot een luxueuze chambre d’hôte. De ligging is prachtig vlakbij het typisch Franse dorpje Uzès. Gelegen tussen de olijfbomen is het een prachtige plek waar je als gast helemaal tot rust kan komen.

De kamers hebben elk een eigen sfeer en uitstraling. Voor ieder wat wils. De eigenaren Rob en Karen Meijers zijn super gastvrij. Het ontbreekt je als gast aan helemaal niets als je hier je vakantie door brengt. Zij hebben 2 jaar gelden deze chambre d’ hote overgenomen en wilden de 10 luxe studio’s gestyled hebben zodat ze daarna goed op de foto gezet konden worden voor de nieuwe website.

Ik heb zowel de styling als de fotografie voor mijn rekening genomen.

Beleving van je gast

Een mooi ingerichte hotelkamer draagt bij aan het gastvrije gevoel wat de hotelgast ervaart. Als hotel eigenaar wil je natuurlijk dat het je gasten aan niets ontbreekt. een mooi ingerichte kamer met alle gemakken van dien draagt absoluut bij aan de totale beleving van jouw gast. Een warm gevoel is tenslotte wat je wil achter laten bij je klant. Je gaat voor die geweldige review èn je wilt ook dat je gast nog eens terugkomt. Maak van je gast een ambassadeur en zorg ervoor dat het interieur bijdraagt aan de sublieme ervaring.

Hoe werkt restyling van een hotel?

Ben jij hoteleigenaar en wil je ook restyling van een hotel? Ik help je met alle plezier hierbij. Ik kom eerst langs voor een kennismakingsgesprek gesprek. We bespreken dan wat je wensen zijn.

Welke doelgroep wil je aantrekken? Welke uitstraling wil je dat je hotel overbrengt? Wat is het DNA van jouw als hotel en hoe vertaal ik dat naar het interieur? Als ik dit helder heb gaat de ontwerpfase beginnen. Jij bent als opdrachtgever altijd het uitgangspunt voor mijn ontwerp. Ik ben pas tevreden als jij ook 100% tevreden bent. Ook voor de uitvoering van het ontwerp heb ik de juiste mensen in mijn team. Van ontwerp tot uitvoering van de restyling van een hotel ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Deel deze blog