Interieurontwerp in 3D

Voor mijn laatste opdracht heb ik een interieurontwerp in 3D gemaakt. Wij bieden dit nu standaard aan bij elk interieuradvies.

Het voordeel hiervan is dat je heel duidelijk je ideeën als styliste voor de opdrachtgever visueel kan maken. Een gemiddelde opdrachtgever vind het lastig om zich een voorstelling te maken van het eindresultaat. Met een woonkamer inrichten in 3D heb je dat probleem niet omdat je het eindresultaat heel gedetailleerd neer kan zetten. Met een 3D interieur ontwerp kun je ook heel gemakkelijk de verschillen laten zien tussen bijvoorbeeld een grijze of een blauwe muur.

Ook wanneer je een mooi behang op de muur wil kan dit realistisch in het ontwerp weergegeven worden.

Wil jij weten hoe je woonkamer of keuken eruit ziet zonder dat ene muurtje of met de kasten aan de andere kant? Dit is geen enkel probleem bij het inrichten van je woonkamer in 3D.

Voor deze opdracht heb ik de benedenverdieping helemaal uitgetekend. Het was de bedoeling om de twee gedeeltes meer 1 geheel te laten worden en dat er oplossing kwam voor het gebrek aan bergruimte. Ik heb met kleurgebruik gezorgd dat de twee ruimtes aanvoelen als 1. De inrichting van de twee ruimtes zijn ook in dezelfde moderne stijl. Het ontwerp van de kast is van Mirella Mesu Interieurdesign. De wens was om een kast te maken die niet heel massaal oogde. Vandaar de combinatie van de open en dichte vakken.

Dit is een recent project waarvan de uitvoering nog in volle gang is. Foto’s van het resultaat volgen nog!

Voor meer foto’s kijk bij projecten.

Deel deze blog